LAFORNO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 48 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Laforno. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 21:16 Bezorgtijd klopte, maar alles was niet warm
14 jul 2024 om 2:43 Super snel en lekker eten!
6 jul 2024 om 1:23 Eten was goed en lekker, duurde alleen een beetje lang maar dat begrijp ik wel op een vrijdag avond.
29 jun 2024 om 1:44 Pizza was onwijs lekker. Bezorging duurde wat lang maar dat wisten we van te voren en de bezorger had pech onderweg waardoor het nog wat langer duurde maar doordat we netjes werden gebelt was dat helemaal oke en daarom 5 sterren ook voor bezorging!
28 jun 2024 om 22:18 Mijn drinken was niet komplet
26 jun 2024 om 21:57 Zeer goede kwaliteit. Het bestelde drankje was op. Bezorger had een assortiment meegenomen waaruit ik kon kiezen. Dat is klantgericht handelen. Super! Een aanrader.
21 jun 2024 om 0:26 Gebeld door het restaurant dat de cola op was en wat ik anders wilde hebben. Eten was top. Snel bezorgd. Goede smaak. En was nog warm. Zou hier zeker vaker bestellen!
17 jun 2024 om 1:44 Vriendelijke bezorging ! En heerlijk eten, het restaurant zit in Nieuw-Vennep en het werd keurig verpakt en warm bezorgd in Sassenheim
16 jun 2024 om 21:38 In my opinion the best pizza what you can order. And trust me all, I am big enough and I tried already a lot. :-D
16 jun 2024 om 1:10 Aardige bezorger en kwaliteit eten! Ga hier zeker vaker bestellen.
16 jun 2024 om 1:06 Perfect pizza fast delivery thank you guys!
13 jun 2024 om 1:25 Pizza was erg lauw, bijna koud zelfs. Overigens smaakte het echt nergens naar. De bezorging was wel erg snel…